Szeretnél új alapanyagokat kipróbálni a főzés során? Örülnél, ha egy profi megmutatná, hogyan készíts bechamelmártást, gluténmentes főzeléket, tojásmentes piskótát osztatlan sikerrel? Netán ételérzékenységgel élsz együtt?
Az est házigazdája, Kovács Zoltán kreatív vegán séf 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal rendelkezik.
Szakmai vezetésével a Napfényes Étterem Közép-Európa legrangosabb vegán à la carte vendéglátóhelyévé vált.
A Napfényes Vegánséf YouTube csatorna feliratkozóinak száma hamarosan eléri a huszonötezer főt.
Tölts el egy élménydús estét a pároddal, barátaiddal együtt és a közös alkotás és vacsora során fedezd fel a vegán konyha tápláló sokszínűségét! Az este során egy teljes menüsort lefőzünk, amit szabadon variálhatsz a hétköznapokra és a kiemelt alkalmakra is! Kérdéseidre séfünk örömmel válaszol!
PROGRAM:
MENÜ*:
* A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
IDŐPONT:
2024. november 5. kedd, 17:00–21:00
HELYSZÍN:
1143 Budapest, Gizella út 36. (korábbi Borostyán Bistro)
RÉSZVÉTELI DÍJ: 25.000.- Ft / fő, mely tartalmazza az alapanyagok, a közös vacsora költségét és az ételek nyomtatott receptjét.
A workshopra való jegyvásárlás kizárólag előzetesen lehetséges online, vagy személyesen, a Napfényes Étteremben.
Az előre megvásárolt jegyek visszaváltása kizárólag akkor áll módunkban, ha a rendezvény vis maior vagy a nem elegendő létszám miatt elmarad.
Korhatár: 15 év
Létszám: min. 7 fő, max. 18 fő.
Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfje:
„Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítése. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
A szakács vizsgát a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában tettem le 1992-ben, majd ugyanitt megszereztem a cukrász és felszolgáló képesítést is. Ezt követően pedig a KVIF Vendéglátó Szakmenedzser felsőfokú képzést is elvégeztem.
2008 óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz.
2010 óta tartok rendszeresen főzőtanfolyamokat, workshopokat, és hívnak élő televíziós műsorokba bemutató főzésre, kóstoltatásra, ez idáig több mint 100 alkalommal. 4 éves a Napfényes Vegánséf YouTube-csatorna, ahol több mint 200 receptvideó áll mindenki rendelkezésére.
Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemlélet, és megtapasztalják a tiszta növényi táplálkozás előnyeit. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek. Fontos, hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, legalább a vegetárius életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”
SZERETETTEL VÁRUNK!
a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai
Csapatépítések, baráti összejövetelek alkalmából zártkörű főzőestet is tartunk. Hívd Kovács Zoltán kreatív séfünket és kérd egyedi ajánlatunkat a +36 20 230 9085-ös számon vagy írj nekünk az info@napfenyesetterem.hu e-mail címre!
1053 Budapest, Ferenciek tere 2.
(Veres Pálné – Curia utca sarok)
Nyitva tartás: H–V 11:30–21:00
(konyha: 20:30-ig)
Aznapi asztalfoglalás telefonon: +36 20 311 0101
Ételrendelés elvitelre: +36 20 311 0313
Ajándékutalványaink beválthatók éttermi és cukrászdai fogyasztásra, főzőworkshopokra, valamint rendezvénytermi programjainkra (irodalmi estekre, koncertekre, önismereti előadásokra, gyerekprogramokra, bűvészműsorokra, stb.) is!
Az utalványok fél évig érvényesek, így garantáltan találnak kedvükre való programot!