A 13 éve a Rózsa utcában nyílt, 2015. óta pedig a belvárosi  Ferenciek terén működő Napfényes Étterem Magyarország egyik legrangosabb és legrégebben működő vegán étterme. Ételeink hús-, tojás- és, tejtermékmentesek, nem használunk mesterséges adalékanyagokat és ízesítőket, ellenőrzött forrásokból, több esetben bio alapanyagokkal dolgozunk.

Célkitűzésünk, hogy egészséges ÉS finom ételekkel szolgáljunk vendégeink számára.

Elmondhatjuk, hogy séfjeinknek sok-sok év kísérletezése és tapasztalata által sikerült a hagyományos magyar konyha ízvilágát megőrizve megújítani azt. Így vendégeink a gulyás levestől a brassóin át a somlói galuskáig sok mindent megtalálnak étlapunkon. Ugyanakkor nyitunk a nemzetközi konyha felé is, kínálunk olasz ételkülönlegességeket, pizzákat, illetve az ázsiai konyha és számos nemzet specialitásait egyaránt.

Éttermünket nemcsak vegán vagy vegetáriánus emberek látogatják, napi szinten visszajáró vendégeink között is sok a vegyes táplálkozású. Jó látni, hogy egyre többen fedezik fel a növényi táplálkozás előnyeit, és jönnek rá, hogy a „vegánság” lehetőség testi-lelki egészségünk megőrzésére vagy visszaszerzésére. A Napfényes Étterem küldetése, hogy egyre többek tapasztalják meg: ami egészséges, az az igazán finom!

Éttermünkben és cukrászatunkban kellemes, tágas és barátságos környezetben helyszíni fogyasztásra és elvitelre is lehetőség van. Aki pedig otthonába szeretné kérni finomságainkat,  a Netpincér, a Wolt és Bolt révén ezt is könnyen megteheti.

Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk esküvők, családi és céges rendezvények, konferenciák, fesztiválok teljes körű vegán étkeztetésének lebonyolítását is, igény szerinti cateringgel. Kérje egyedi ajánlatunkat az info@napfenyesetterem.hu címen.

 

Legyen a vendégünk, szeretettel és sok finomsággal várjuk!