A kiadványok megvásárolhatók személyesen az éttermünkben vagy a Napfényes Élet Alapítvány webáruházában illetve irodájában is
VEGÁN KONYHA – HAGYOMÁNYOS ÍZEK ÚJ ALAPOKON
Saláták • Szendvicskrémek, pástétomok Levesek • Főételek • Főzelékek, feltétek • Tésztafélék • Édességek, sütemények
Célunk e füzettel segíteni mindazoknak, akik étrendjüket a természetes életmód elveinek megfelelően szeretnék kialakítani. Igyekeztünk a gyűjteménybe kipróbált, jól bevált recepteket összegyűjteni, melyek a különböző ételféleségek széles skáláját fedik le. Ezekből válogatva a mindennapi étkezésünkhöz, valamint különleges alkalmakra egyaránt készíthetünk változatos, egészséges és ízletes ételeket.
A gyűjteményben található receptek tiszta növényi alapanyagokat tartalmaznak, vagyis gabona- és zöldségféléket, olajos magvakat, növényi olajat, aszalt gyümölcsöket, fűszereket stb. Nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt (húst, tojást, tejterméket).
Azok is számos ínycsiklandozó étel receptjét találhatják meg e kiadványban, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, és a hagyományos konyha ízvilágáról sem szeretnének lemondani. Kívánjuk, hogy mindenki találja meg benne az ízlésének megfelelő recepteket, melyek segítségével ízletes és egészséges ételeket készíthet saját maga és családja, vagy éppen vendégei számára a különleges alkalmakra és a mindennapokra egyaránt!
70 recept, színes fotókkal • spirálkötés
AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ALAPJAI FÜZETEK
Ez a füzet a természetes étrend kialakításában nyújt hasznos segítséget, és vizsgálja a különféle táplálékok hatásait. Ezek megértését táblázatok könnyítik meg. Utat mutat az Egész-séges élet, a tisztulás felé; segít az életmódváltásban. Kívánjuk minden olvasónak, hogy találja meg újra elveszett Egészségét, a harmóniát élete minden területén.
- A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás tizenkét aranyszabálya
- A nyers növényi étrend előnyei
- Hús-huss
- Áttérés a természetes táplálékokra, életmódra
- Az ember növényevő?!
- Tej: élet, erő, egészség?
- Cukor: édes méreg
- A finomított cukor fogyasztásának következményei
- Vitaminok és nyomelemek
- Egészséges táplálkozás és lelki egyensúly
- Egészséges táplálkozás a sav-bázis egyensúly alapján
- Tisztítókúrák
- Gyógyító böjt
Kiadványunk második kötetében az élvezeti szerekről, a vitaminokról és nyomelemekről, az élelmiszeradalékok hatásáról, a szervezet vízhiányos állapotáról valamint még sok más, a táplálkozással és az egészséges életmóddal kapcsolatos témában találunk hasznos információkat.
- A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás tizenkét aranyszabálya
- A nyers növényi étrend előnyei
- A sav-bázis egyensúly szerepe az egészség megőrzésében
- Az „élvezet” vezet? (dohányzás, alkohol, kávé, tea, csoki, kakaó, kóla)
- Tehetünk valamit stressz esetén?
- Éltető víz
- Ortomolekuláris medicina
- Vitaminok és nyomelemek
- Áttérés a természetes táplálékokra, életmódra
- Ehetem-E?
A sorozatunk harmadik kötetében a légzésről, a természetes fogamzásgátlásról, az öregedésről, a gyógyszerekről valamint még sok más, a táplálkozással és az egészséges életmóddal kapcsolatos témában találunk hasznos információkat.
- A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás 12 aranyszabálya
- A nyers növényi étrend előnyei
- A nagy fehérjemítosz
- A légzés hatalma
- Vitaminok és nyomelemek
- A Billings-módszer
- Áttérés a természetes táplálékokra, életmódra
- Az öregedés: betegség vagy természetes folyamat
- Gyógy-szer a gyógyszer?
VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS RECEPTKÖNYVEK
Kiadványunkban levesek, főételek, feltétek, édességek és pástétomok leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatosan és ízletesen tálaljuk a Nap ajándékait.
Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 84 tisztán növényi alapanyag felhasználásával készült ízletes étel receptjét adjuk közre, amelyben a főszerep a gabonáké…
A füzetben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelő alapanyagokból állnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, az előző két számhoz képest azonban kevésbé voltunk szigorúak. Tekintettel azokra, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, ezúttal olyan recepteket is beválogattunk a füzetbe, melyek durumlisztet, nádcukrot, lekvárt vagy búzahúst tartalmaznak.
Kiadványunkban torták, piskóták, kelt- és leveles tészták, kevert és gyúrt, valamint sós sütemények leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatos és ízletes édességek kerüljenek az asztalunkra.
Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 85 tisztán növényi alapanyagok felhasználásával készült, ízletes finomság receptjét adjuk közre mindenki örömére és egészségére.
A füzetben található receptek a tiszta növényi