VEGÁN ÁZSIA – gluténmentes főzőworkshop és élményvacsora

Kovács Zoltán kreatív séfünk főzőworkshopja élményvacsorával!
  • 2024-05-07
  • kedd
  • 17:00
Kategória

VEGÁN ÁZSIA – gluténmentes főzőworkshop és élményvacsora

Kovács Zoltán kreatív séfünk főzőworkshopja élményvacsorával!

A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos növényi konyha remekei. Az egészségtudatosságra törekvők mellett szeretettel várjuk azokat is, akik más kultúrák ízvilága iránt érdeklődnek!

Vegán Ázsia - főzőworkshop és vacsora

Kovács Zoltán kreatív séfünk válasza:

“Ami a leginkább közel áll hozzám a konyhában, az az ázsiai ízvilág.
Izgalmas színek, változatos zöldségek, rizsek, tészták, illatos fűszerek, pikáns fogások jellemzik kivétel nélkül ezt a tájegységet.
Vietnám, Thaiföld, Kína, India, Japán, Indonézia, Korea, csak hogy a legismertebbeket említsem. Ezen országok régi tradíciója a húsmentes étkezés.
Pikkpakk össze lehet dobni, ha hirtelen kell villantani valamit.
Néhány alapanyag jó, ha van otthon készleten, pl. rizstészta, tofu, fűszerek, jázminrizs…, egy currypasztát is érdemes tartani, elég sok mindenbe passzol. Ráadásul itt ma minden gluténmentes is lesz.

Ha megtetszett a kedvcsinálóm, és szeretnéd velem elsajátítani az alapokat, akkor várlak szeretettel egy fergeteges estére, ahol gyakorlunk és tanulunk egymástól, új emberekkel ismerkedünk, és egy közös vacsorát is elköltünk együtt.”

vegan azsia fozows2 napfenyes etterem 2024

A fotó illusztráció.

PROGRAM:

  • anyagismeret, beszerzési források
  • főzéselméleti alapismeretek
  • gyakorlati módszerek
  • vágástechnikák
  • egyéb konyhatechnológiai eljárások
  • egyéni és csoportos előkészítés, főzés
  • közös vacsora

MENÜ*:

  • Kókuszkrémes vöröslencseleves
  • Vietnámi rizslaptekercs mogyorómártással
  • Szecsuáni zöldséges tofuragu jázminrizzsel
  • Pad thai – ázsiai rizstészta
  • Thai zöldséges sült rizs
  • Tápióka puding mangóöntettel
  • Kínaikel-saláta

* A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

vegan azsia fozows3 napfenyes etterem 2024

A fotó illusztráció.

  • szabadon alkothatsz, hibázhatsz
  • bátorságot nyersz a kísérletezéshez
  • oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
  • az este során folyamatos kérdezz-felelek.

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

  • 16 éve a Napfényes Étterem, Közép-Európa legnépszerűbb vegán à la carte éttermének konyhavezetője
  • 2010 óta évente több alkalommal tart tanfolyamot nektek
  • gasztronómiai műsorok visszatérő vendége a közmédiában
  • a Napfényes Vegánséf YouTube csatorna alapítója közel 21 000 feliratkozóval, 200 videóval

„Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
A szakács vizsgát a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában tettem le 1992-ben, majd ugyanitt megszereztem a cukrász és felszolgáló képesítést is. Ezt követően pedig a KVIF Vendéglátó Szakmenedzser felsőfokú képzést is elvégeztem.
2008 óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz.
2010 óta tartok rendszeresen főzőtanfolyamokat, workshopokat, és hívnak élő televíziós műsorokba bemutató főzésre, kóstoltatásra, ez idáig több mint 100 alkalommal.
3 éves a Napfényes Vegánséf YouTube-csatorna, ahol pedig 170 receptvideó áll mindenki rendelkezésére.
Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemlélet, és megtapasztalják a tiszta növényi táplálkozás előnyeit. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek.
Fontos, hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, legalább a vegetárius életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”

SZERETETTEL VÁRUNK!
Kovács Zoltán és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

RÉSZVÉTELI DÍJ: 25.000 Ft/fő, amely tartalmazza az alapanyagok költségét és az ételek nyomtatott receptjét.

HELYSZÍN: Európa Séf Akadémia, 1143 Budapest, Gizella út 36.

JEGYVÁSÁRLÁS:
A workshopra való jegyvásárlás kizárólag előzetesen lehetséges online, vagy személyesen, a Napfényes Étteremben (1053 Bp., Ferenciek tere 2. (Veres Pálné – Curia u. sarok, nyitva: 11:30 – 21:00).
Az előre megvásárolt jegyek visszaváltása kizárólag akkor áll módunkban, ha a rendezvény vis maior vagy a nem elegendő létszám miatt elmarad.
Korhatár: 15 év
Létszám: minimum 7 fő, max. 18 fő.

Szeretnél tájékoztatást kapni aktuális főzőworkshop időpontjainkról? Regisztrálj hírlevelünkre!

Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várunk workshopunkra baráti társaságokat, céges csoportokat is. Ebben az esetben egyedi ajánlatért hívd Kovács Zoltánt a +36202309085-ös telefonszámon.

Nyitvatartás

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.

Elővétel

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek

Jegyek a Napfényes Étteremben elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

Foglalás

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük!

Vendéglátás

A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!

14+

Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

Füst- és alkoholmentes

Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Rólunk mondták
4200+ visszajelzés alapján
5
4
3
2
1
Leave a Review
If you’ve used this product, leave a review and help the other customers to do right choise.
Woodsowl
Woodsyowl
2023.06.24.
Minden, amit ettünk, finom és ízletes volt. A babgulyás finom volt, de egy kicsit más, mint a többi, amit eddig a városban ettem.
A Tucson pizza jó volt, és a hideg nyers cukkini tészta étel csodálatos és frissítő volt a melegben.
A szolgáltatás kiváló volt, és a légkör is nagyon élveztes. Az adagok tisztességesek.

Ilyés Noémi
Noémi Ilyés
2023.01.09
Az egyik legjobb vegán étterem a városban. Ha meg szeretnél kóstolni néhány vegán magyaros ételt, akkor ez az a hely, ahova el kell menned. Számtalanszor jártam már itt, még a nem vegán családtagjaim is nagyon élvezik a Napfényes ételeket és édességeket. Néhány dolog, amit ajánlok: wok tészta zöldségekkel, quinoa rizottó "cheddar" szósszal, gyros tál és gyümölcsleves, ha van (ha jól emlékszem, ez csak szezonális kínálat az étlapon), somlói galuska, marcipán torta szelet. Nagyon jó a szejtánjuk, jól van elkészítve és fűszerezve, mindenképp ki kell próbálni!!
Hannah Jeffreys
2023.07.04
Az étel zseniális volt! Nagyon széles és ínycsiklandozó kínálat, és az adagok mérete is nagyszerű volt. Nagyon ajánlom mindekinek! Akár vegán vagy, akár nem.
[bizr_google_place place_info="hide" order="DESC" max_rows="5" min_rating="4" padding_top="50" padding_bottom="50" bg_color="#fff" style="9"]

1053 Budapest, Ferenciek tere 2.
(Veres Pálné – Curia utca sarok)

Nyitva tartás: H–V 11:30–21:00
(konyha: 20:30-ig)

Aznapi asztalfoglalás telefonon: +36 20 311 0101

Ételrendelés elvitelre: +36 20 311 0313

INFORMÁCIÓK
Ajándékozz élményt szeretteidnek!

Ajándékutalványaink beválthatók éttermi és cukrászdai fogyasztásra, főzőworkshopokra, valamint rendezvénytermi programjainkra (irodalmi estekre, koncertekre, önismereti előadásokra, gyerekprogramokra, bűvészműsorokra, stb.) is!
Az utalványok fél évig érvényesek, így garantáltan találnak kedvükre való programot!

Támogatónk
Hírlevél feliratkozás
Értesülhetsz napi ajánlatainkról, akcióinkról, programjainkról.
© 2007-2025 Minden jog fenntartva.
Napfényes Vegán Étterem és Rendezvényterem - vegán étterem Budapest, vegán étel házhozszállítás, vegán étel rendelés.