A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos növényi konyha remekei. Így a tavaszi kúrák sorában is megállják a helyüket! Az egészségtudatosságra törekvők mellett szeretettel várjuk azokat is, akik más kultúrák ízvilága iránt érdeklődnek!

JEGYVÁSÁRLÁS

PROGRAM

– anyagismeret, beszerzési források
– főzéselméleti alapismeretei
– gyakorlati módszerek
– vágástechnikák
– egyéb konyhatechnológiai eljárások
– egyéni és csoportos előkészítés, főzés
– közös vacsora

MENÜ

Kókuszkrémes vöröslencseleves

Vietnámi rizslaptekercs gyömbéres szósszal

PAD THAI – ázsiai zöldséges rizstészta

Falafel zöldfűszerekkel, humusszal

Barna rizs és polenta főzés

Édes-savanyú karottasaláta

* A program változtatásának jogát fenntartjuk!

IDŐPONT:
2022. május 24. 17:30 – 21:30

HELYSZÍN:
BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.) Bővebb információt a helyszínnel kapcsolatban a www.borganika.hu weboldalon talál.

ÁRA: 25.000.- Ft / fő / alkalom, amely tartalmazza az áfa, az alapanyagok, a közös vacsora költségét és az ételek nyomtatott receptjét.

JEGYVÁSÁRLÁS:
A workshopra való jegyvásárlás kizárólag előzetesen lehetséges, május 24. 12 óráig online a www.jegy.hu/Napfényes Rendezvényterem oldalon, vagy személyesen, a Napfényes Étteremben.
Az előre megvásárolt jegyek visszaváltása kizárólag akkor áll módunkban, ha a rendezvény vis maior vagy a nem elegendő létszám miatt elmarad.
Korhatár: 15 év
Létszám: min. 7 fő, max. 18 fő.

CSOPORTOKNAK
Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várunk workshopokjainkra baráti társaságokat, céges csoportokat is. Ebben az esetben egyedi ajánlatért hívja Kovács Zoltánt a +36202309085-ös telefonszámon.

SZERETETTEL VÁRUNK!

a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai