A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Vegán sushi workshopunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.
IDŐPONT: kizárólag csoportoknak és előzetes jelentkezés alapján
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
PROGRAM
- Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
- A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
- A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
- A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
- A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
- Egy japán meleg főétel közös elkészítése
- Közös étkezés
WORKSHOP VEZETŐ: Kiss Gábor vegán sushi séf
HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat a Napfényes Étteremtől néhány méterre)
BŐVEBB INFORMÁCIÓ
Kovács Zoltán, tel.: +3620230-9085
SZERETETTEL VÁRJUK!
Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai