A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.

Vegán sushi workshopunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.

IDŐPONT: kizárólag csoportoknak és előzetes jelentkezés alapján

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

PROGRAM

  • Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
  • A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
  • A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
  • A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
  • A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
  • Egy japán meleg főétel közös elkészítése
  • Közös étkezés

WORKSHOP VEZETŐ: Kiss Gábor vegán sushi séf

HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat a Napfényes Étteremtől néhány méterre)
 
BŐVEBB INFORMÁCIÓ
Kovács Zoltán, tel.: +3620230-9085
SZERETETTEL VÁRJUK!
 
Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai