fbpx

Vegán sushi workshopok cégeknek, baráti társaságoknak

A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.

Vegán sushi workshopunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.

IDŐPONT: kizárólag csoportoknak és előzetes jelentkezés alapján

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

PROGRAM

  • Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
  • A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
  • A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
  • A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
  • A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
  • Egy japán meleg főétel közös elkészítése
  • Közös étkezés

WORKSHOP VEZETŐ: Kiss Gábor vegán sushi séf

 
HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat a Napfényes Étteremtől néhány méterre)
 
JELENTKEZÉS/ÉRDEKLŐDÉS MENETE, FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A tanfolyami jelentkezés kizárólag előzetes jelentkezés alapján lehetséges. A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni! Tanfolyamainkon a 15. életévét betöltött jelentkezők vehetnek részt.
Workshopra történő érdeklődését AZ ADATLAP kitöltésével jelezheti nekünk. Az adatlapot szervezőnk kapja meg, aki felveszi Önnel a kapcsolatot.
Ha szeretne tájékoztatást kapni az időpontokról, regisztráljon hírlevelünkre!
A tanfolyami díj befizetésére banki átutalással (Napfényes Étterem Kft., bankszámlaszámunk: 16200106-00009009 , Magnet Bank) van lehetőség. 
 
BŐVEBB INFORMÁCIÓ
Kovács Zoltán, tel.: 0620230-9085
 
SZERETETTEL VÁRJUK!
 
Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai

Főzőtanfolyamra jelentkezés

Itt jelezheti szándékát a főzőtanfolyamon való részvételre. Fontos: csak a befizetéstől érvényes a jelentkezése!

Általános ismertető vegán főzőtanfolyamainkhoz és vegán workshopjainkhoz

Tanfolyamainkon Ön is elsajátíthatja a tisztán növényi (állati összetevőktől mentes) étrendhez kapcsolódó konyhai gyakorlat legfontosabb elemeit.

Minden tanfolyam tartalmaz elméleti is gyakorlati oktatást, résztvevőink az ételek többségét maguk is elkészítik.

A programot minden esetben közös étkezés zárja.

 

Tanfolyami részvételi díj: 20.000 Ft/fő/alkalom, mely tartalmazza az áfát, az alapanyagok és az azokból elkészített vacsora költségét.

Workshop részvételi díj: 15.000.- Ft/fő/alkalom, mely tartalmazza az áfát, az alapanyagok és az azokból elkészített vacsora költségét.

Ajándék! A receptek leírása füzetbe szerkesztve.

Online jegyvásárlás ezen a linken lehetséges:
https://www.jegy.hu/search?q=veg%C3%A1n

Bővebb információ:

  • Kovács Zoltán (szakmai kérdésekkel kapcsolatban) 06-20-230-9085,
  • Kaszás Andrea (tanfolyami szervezéssel kapcsolatban) 06-20-483-9389

 

Ha szeretne tájékoztatást kapni az időpontokról, regisztráljon hírlevelünkre!

CSOPORTOKNAK
Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várunk tanfolyamra baráti társaságokat, céges csoportokat is. Ebben az esetben egyedi ajánlatért hívja Kovács Zoltánt a 06202309085 -ös telefonszámon.

 

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT, CSALÁDTAGJAIT, BARÁTAIT ÉS ÜZLETFELEIT IS TANFOLYAMAINKON!


a Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai 

Főzőtanfolyamaink/kurzus helyszíne:

BORGANIKA • 1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. (A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a SPAR felett.) • www.borganika.hu

Nyers workshopjaink és vegán sushi workshopjaink helyszíne:

Napfényes Rendezvényterem • 1053 Budapest, Curia u. 2. (bejárat a Napfényes Étterem és Cukrászdától pár méterre)

2019-12-15T23:21:36+00:00
2021. január 17., vasárnap
Séfünk ajánlata   
•  Újházi erőleves gazdagon   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 690 Ft
•  Erdőmester szejtán burgonyafánkkal ribizlidzsemmel   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 2300 Ft
17 January 2021, Sunday
Chef's choice   
•  Újházi consommé   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 690 HUF
•  Forester seitan with potato doughnuts and currant jam   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 2300 HUF
2021. január 18., hétfő
•  Lebbencsleves   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 500 Ft
•  Lencse dál bundázott tofusajttal, jázmin rizzsel   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz 1500 Ft
•  Fokhagymás szejtánszelet paradicsomsalsával, petrezselymes burgonyával   glutént tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 1500 Ft
18 January 2021, Monday
•  Hungarian rustic soup   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 500 HUF
•  Lentil dahl with breaded tofu cheese and jasmine rice   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz 1500 HUF
•  Garlic seitan cutlets with tomato salsa and parsley potatoes   glutént tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 1500 HUF

* Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
Napi ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk!
* Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.
Our daily offers have limited availability. We reserve the right to make changes!

Jelmagyarázat:
glutént tartalmaz glutént tartalmaz
szóját tartalmaz szóját tartalmaz
zellert tartalmaz zellert tartalmaz
mustárt tartalmaz mustárt tartalmaz
dióféléket tartalmaz dióféléket tartalmaz
szezámmagot tartalmaz szezámmagot tartalmaz
mogyorót tartalmaz mogyorót tartalmaz

Napfényes Étterem és Cukrászda
Napfényes Restaurant and Confectionery

1053 Budapest, Ferenciek tere 2.
(Veres Pálné – Curia utca sarok / on the corner of Veres Pálné and Curia street)
Nyitva tartás elvitelre: H–V 11:30–19:30
Open for takeaway: Monday-Sunday 11:30 am – 7:30 pm
Rendelés elvitelre / Orders for takeaway: +36 20 311 0313
Házhoz szállítás rendelés a Wolt és a Netpincér oldalán / Orders through Wolt and Netpincer: 11:00–20:00 / 11:00 am–8:00 pm

Navigáció – Napfényes Étterem és Cukrászda

Napfényes Étterem és Cukrászda – Vegán, vegetáriánus étterem