VEGÁN alapok 2. – Kovács Zoltán vegán séffel – ELHALASZTVA

A NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA 4 ALKALMAS KURZUST hirdet Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem séfjének vezetésével, amelyeken a részvétel külön-külön is lehetséges!

Ez a kurzus átfogó tudást és tapasztalatot ad a VEGÁN konyha alapjairól, amit a kreatív séf segítségével sajátíthat el. Egyéni és csoportos munkavégzés, közös főzés, bemutató és a végén egy közös étkezés, ami megkoronázza az alkalmakat.

Jó hangulatban, EMLÉKEZETES ESTÉKEN vehet részt, ahol magabiztosabb, önbizalommal telibb lesz, új recepteket, metódusokat lát, továbbá egy olyan szemlélethez jut, ami a séf 15 éves vegán életmódjából, és 30 éves szakmai tapasztalatából fakad.

Várjuk szeretettel tanfolyamunkon, VÁLJON ÖN IS SAJÁT KONYHÁJA SÉFJÉVÉ!

 

VEGÁN ALAPOK 2. PROGRAMJA – Van még hely!
– anyagismeret, beszerzési források 
– főzéselméleti alapismeretei
– gyakorlati módszerek
– vágástechnikák
– egyéb konyhatechnológiai eljárások

VEGÁN ALAPOK 2. MENÜSOR
– Babgulyás
– Bolognai ragu
– Bechamel mártás
– Lasagne készítése
– Magyaros rakott burgonya
– Vegán majonéz és tartármártás készítése
– Cézár szósz készítése
– Cézár saláta

* A program változtatásának jogát fenntartjuk!

 

AJÁNDÉK!
A receptek leírása füzetbe szerkesztve.

IDŐPONT:
2020. március 30. hétfő, 17:30 – 21:30 között. 

HELYSZÍN:
BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.) Bővebb információt a helyszínnel kapcsolatban a www.borganika.hu weboldalon talál.

ÁRA: 20.000.- Ft / fő / alkalom
4 alkalom kedvezményes ára: 75.000.- Ft / fő

 

ÁLTALÁNOS TANFOLYAMI INFORMÁCIÓK, JELENTKEZÉS MENETE, FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A tanfolyamra/kurzusra való jelentkezés kizárólag előzetesen lehetséges. A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni! A tanfolyamon/kurzuson 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.

4 ALKALMAS KURZUS IDŐPONTJAI, ÁRA:
VEGÁN ALAPOK 1.:
2020. március 16. hétfő, 17:30 – 21:30 között.
VEGÁN ALAPOK 2.:
2020. március 30. hétfő, 17:30 – 21:30 között.
GLUTÉNMENTES VEGÁN főzőtanfolyam:
2020. április 20. hétfő, 17:30 – 21:30 között.
DESSZERTKÉSZÍTŐ tanfolyam:
2020. április 27. hétfő, 17:30 – 21:30 között.

A 4 alkalom kedvezményes ára: 75.000.- Ft / fő

Az alkalmak KÜLÖN-KÜLÖN is látogathatóak.
Ebben az esetben az ár: 20.000.- Ft / fő (áfával együtt)

JELENTKEZÉS
A tanfolyamra/kurzusra történő jelentkezését a A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL TEHETI MEG.

Főzőtanfolyamra jelentkezés

Itt jelezheti szándékát a főzőtanfolyamon való részvételre. Fontos: csak a befizetéstől érvényes a jelentkezése!

FIZETÉS MENETE
A tanfolyam díjának befizetésére banki átutalással (Napfényes Étterem Kft., bankszámlaszámunk: 16200106-00009009 , Magnet Bank) van lehetősége. A KÖZLEMÉNY rovatban jelölje meg a tanfolyam időpontját, résztvevő(k) nevét is.

VISSZAIGAZOLÁS
Az Ön által küldött e-mailt szervezőnk kapja meg, aki 1-2 napon belül e-mailben tájékoztatja a regisztrációról.
FONTOS! Jelentkezése a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

TANFOLYAM ELŐTT
A tanfolyam előtt 2-3 nappal emlékeztető e-mailt kap szervezőnktől.

LEMONDÁS
Lemondást kizárólag írásban fogadunk el. A befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

HA BŐVEBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE, ÍRJON SZERVEZŐNKNEK a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címre!

 

CSOPORTOKNAK
Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várunk tanfolyamra baráti társaságokat, céges csoportokat is. Ebben az esetben egyedi ajánlatért hívja Kovács Zoltánt a 06202309085 -ös telefonszámon.

 

SZERETETTEL VÁRJUK TANFOLYAMUNKON!

a Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai

2020-03-16T20:42:35+00:00
2020. szeptember 20., vasárnap
Séfünk ajánlata   
•  Francia hagymaleves   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 690 Ft
•  Tofusült vadasan polentával, grill zöldségekkel   szóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 2300 Ft
20 September 2020, Sunday
Chef's choice   
•  French onion soup   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 690 HUF
•  Tofu cutlets in creamy vegatable sauce with polenta and grilled veggies   szóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 2300 HUF
2020. szeptember 21., hétfő
•  Zellerkrémleves zöldfűszeres krutonnal   glutént tartalmazzellert tartalmaz 500 Ft
•  "Sajtos" penne bolognai raguval, rukkolával   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 1500 Ft
•  Lencsefőzelék rántott palacsintával   glutént tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 1200 Ft
21 September 2020, Monday
•  Creamy cellery soup with croutons and herbs   glutént tartalmazzellert tartalmaz 500 HUF
•  Penne Bolognese with non dairy cheese and arugula   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz 1500 HUF
•  Lentil stew with fried crêpes   glutént tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmaz 1200 HUF

* Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
Napi ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk!
* Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.
Our daily offers have limited availability. We reserve the right to make changes!

Jelmagyarázat:
glutént tartalmaz glutént tartalmaz
szóját tartalmaz szóját tartalmaz
zellert tartalmaz zellert tartalmaz
mustárt tartalmaz mustárt tartalmaz
dióféléket tartalmaz dióféléket tartalmaz
szezámmagot tartalmaz szezámmagot tartalmaz
mogyorót tartalmaz mogyorót tartalmaz

Napfényes Étterem és Cukrászda
Napfényes Restaurant and Confectionery

1053 Budapest, Ferenciek tere 2.
(Veres Pálné – Curia utca sarok / on the corner of Veres Pálné and Curia street)
Asztalfoglalás / Reservations: 06-20-311-0313
Nyitva tartás: H–V 11:30–21:00
Open: Monday-Sunday 11:30 am – 9 pm
Konyhazárás / Kitchen closes: 20:30 / 8:30 pm

Navigáció – Napfényes Étterem és Cukrászda

Napfényes Étterem és Cukrászda – Vegán, vegetáriánus étterem