A NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA 4 ALKALMAS KURZUST hirdet Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem séfjének vezetésével, amelyeken a részvétel külön-külön is lehetséges!
Ez a kurzus átfogó tudást és tapasztalatot ad a VEGÁN konyha alapjairól, amit a kreatív séf segítségével sajátíthat el. Egyéni és csoportos munkavégzés, közös főzés, bemutató és a végén egy közös étkezés, ami megkoronázza az alkalmakat.
Jó hangulatban, EMLÉKEZETES ESTÉKEN vehet részt, ahol magabiztosabb, önbizalommal telibb lesz, új recepteket, metódusokat lát, továbbá egy olyan szemlélethez jut, ami a séf 15 éves vegán életmódjából, és 30 éves szakmai tapasztalatából fakad.
Várjuk szeretettel tanfolyamunkon, VÁLJON ÖN IS SAJÁT KONYHÁJA SÉFJÉVÉ!
4 ALKALOM PROGRAMJA, MENÜSOR, IDŐPONTOK
VEGÁN ALAPOK PROGRAMJA
– anyagismeret, beszerzési források
– főzéselméleti alapismeretei
– gyakorlati módszerek
– vágástechnikák
– egyéb konyhatechnológiai eljárások
Minden alkalomra érvényes programpontok!
VEGÁN ALAPOK 1. MENÜSOR – 2020. január 13. hétfő, 17:30 – 21:30
– Lebbencsleves
– Szejtángyúrás, főzés, panírozás, sütés
– Gabonafasírt készítése és sütése
– Vegán sajt panírozása és sütése
– Spenótfőzelék növényi tejszínnel
– Palacsintasütés, lekvárfőzés
– Téli vegyes saláta
VEGÁN ALAPOK 2. MENÜSOR- 2020. január 27. hétfő, 17:30 – 21:30
– Babgyulyás
– Bolognai ragu
– Bechamel mártás
– Lasagne készítése
– Magyaros rakott burgonya
– Majonéz és tartármártás készítése
– Cézár szósz készítése
– Cézár saláta
GLUTÉNMENTES VEGÁN FŐZŐTANFOLYAM (3. ALKALOM) MENÜSOR- 2020. február 10. hétfő, 17:30 – 21:30
– Kókuszkrémes vöröslencseleves
– Vietnámi rizslaptekercs gyömbéres szósszal
– Ázsiai zöldséges rizstészta
– Zöldfűszeres falafel céklás humusszal
– Cukkini pakóra
– Barnarizs, polenta készítése
– Zöldséges rizslepény
– Édes-savanyú karotta saláta
VEGÁN DESSZERTKÉSZÍTŐ TANFOLYAM (4. ALKALOM) MENÜSOR- 2020. február 24. hétfő, 17:30 – 21:30
– Meggyes-diós piskóta
– Almás pite
– Nugátos karamell golyó
– Aranygaluska
– Tejberizs epervelővel
* A program változtatásának jogát fenntartjuk!
AJÁNDÉK!
A receptek leírása füzetbe szerkesztve.
A 4 ALKALOM ÁRA: 80.000.- Ft / fő
Az alkalmak KÜLÖN-KÜLÖN is látogathatóak. Ebben az esetben az ár: 20.000.- Ft / fő (áfával együtt)
HELYSZÍN:
BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.) Bővebb információt a helyszínnel kapcsolatban a www.borganika.hu weboldalon talál.
ÁLTALÁNOS TANFOLYAMI INFORMÁCIÓK, JELENTKEZÉS MENETE, FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A tanfolyamra/kurzusra való jelentkezés kizárólag előzetesen lehetséges. A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni! A tanfolyamon/kurzuson 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.
JELENTKEZÉS
A tanfolyamra/kurzusra történő jelentkezését a A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL TEHETI MEG.
Főzőtanfolyamra jelentkezés
FIZETÉS MENETE
A tanfolyam díjának befizetésére banki átutalással (Napfényes Étterem Kft., bankszámlaszámunk: 16200106-00009009 , Magnet Bank) van lehetősége. A KÖZLEMÉNY rovatban jelölje meg a tanfolyam időpontját, résztvevő(k) nevét is.
VISSZAIGAZOLÁS
Az Ön által küldött e-mailt szervezőnk kapja meg, aki 1-2 napon belül e-mailben tájékoztatja a regisztrációról.
FONTOS! Jelentkezése a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.
TANFOLYAM ELŐTT
A tanfolyam előtt 2-3 nappal emlékeztető e-mailt kap szervezőnktől.
LEMONDÁS
Lemondást kizárólag írásban fogadunk el. A befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
HA BŐVEBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE, ÍRJON SZERVEZŐNKNEK!
Elérhetősége: Kaszás Andrea tanfolyamszervező, e-mail cím: tanfolyam@napfenyesetterem.hu
CSOPORTOKNAK
Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várunk tanfolyamra baráti társaságokat, céges csoportokat is. Ebben az esetben egyedi ajánlatért hívja Kovács Zoltánt a 06202309085 -ös telefonszámon.
SZERETETTEL VÁRJUK TANFOLYAMUNKON!
a Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai